FRAGT & LEVERING

 

Fri levering - hos Casseline har vi fri levering på vores varer – ved ordrer over 700 kr. 

Levering - generelt tilstræber vi at levere indenfor 2-4 hverdage. I forbindelse med udsalg og ferieperioder, kan der påregnes længere leveringstid. Alle varer sendes som forsikret pakkepost med GLS eller PostNord.Casseline kan ikke drages til ansvar for forsinkelser.

 

RETUR 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkltvis.  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved mail til info@casseline.com og benytte formularen. 

Varen skal returneres i original emballage. For at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Pakker skal returneres med OMDELING eller LEVERES personligt til: Moda Italiano ApS, C.F.Møllers Allé 58, 9th, 2300 København.

 

OMBYTNING

Ønsker du at bytte til en anden størrelse, så returnerer du den vare, du ikke ønsker og fortager et nyt køb på den ønskede vare på www.casseline.com. Vi tilbagebetaler pengene for din returvare til det kort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret, modtaget og gennemgået.

 

TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling af ordrebeløb sker hurtigst muligt, efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Casseline tilbagebetaler også eventuelle fragtgebyrer i forbindelse med levering af varen, dvs. det fragtgebyr du eventuelt har betalt for levering, da du bestilte varen. Der kan gå et par dage, før beløbet figurerer på din konto.  

NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du ligeså vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive medregnet dit ordrebeløb. 

 

REKLAMATIONER 

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler hos os. Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd eller almindelig slitage.
Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Du bedes oplyse så detaljeret som muligt, hvad manglen er. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@casseline.com. Hvis vi beder dig sende varen ind til os, skal den sendes til nedenstående adresse: 

Moda Italiano ApS, C.F.Møllers Allé 58, 9th, 2300 København

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 Personoplysningerne registreres hos Moda Italiano ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos Moda Italiano ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@casseline.com